Dagboek van Khenan

Zondag 17 Mei 2009

Hoi mama,

Khenan met zijn broer in de spiegelik ben nu in Alkmaar en alles is echt vet anders hier!!!! Er zijn helemaal geen andere honden, behalve die vervelende broer aan de andere kant van die rare deur. Die is echt onwijs kinderachtig; zit me de hele tijd na te apen!!!! ECHT STOM!!!!!


Ze hebben hier ook hele andere speelbeesten, best wel leuk. Baasje en vrouwtje zijn best wel aardig. Ze spelen vaak met me en we gaan ieder uur naar buiten, naar het grasveldje aan de overkant van de straat. Ik zie daar allemaal nieuwe dingen en soms moet ik dan even op mijn kontje gaan zitten om het allemaal te verwerken.
Hee mam, weet je wat zo gek is? Als ik dan poep of plas, gaan baasje en vrouwtje helemaal gek doen en die woordjes erbij zeggen. En als ik dan klaar ben krijg ik een koekje.
Volgens mij zijn ze niet helemaal goed bij hun hoofd! Maar ik klaag niet hoor, vind het zo leuk dat ik nog niet een keer binnen gepoept en geplast heb.
Khenan voor de benchZe hebben hier wel hetzelfde eten als thuis en het smaakt hier net zo lekker. Ik heb al twee keer keurig mijn bakje leeg gegeten. Alleen hoe moet het nu met mijn melk?
Ze hebben in de kamer een huisje voor me. Een soort mand met een dak erop. Heel gezellig. Als ik echt moe ben ga ik gewoon uit mezelf in mijn huisje liggen. Vrouwtje vindt dat knap van mij. Raar hoor; het is toch gewoon een gezellig huis?
Oh ja, weet je wat echt super VET was? De tuin!!!!
In het midden zit een gat met allemaal modder en regenwater erin. Daar kan je echt vet goed bommetjes in doen en in graven. Wat alleen helemaal niet cool is, is dat er volgende week een tuinmens komt om de tuin helemaal opnieuw te maken. Ze gaan mijn modderbad weghalen. Misschien zijn baasje en vrouwtje toch helemaal niet zo aardig.Vond het net zo leuk. Ze zeiden dat ik eruit zag als een varken; tss, ik weet niet eens wat dat is.

Khenan bij de modder      Khenan als varkentje

Als we straks gaan slapen gaat baasje zijn grote mensen mand naast mijn huisje leggen en bij mij slapen. Denk dat ik dat wel gezellig vind.
Vrouwtje zei dat ze morgen het grote mensen huis gaat schoon maken met de stofzuiger. Ze bedoelt natuurlijk een langbek. Die woont hier in de kast onder de trap. Nou ik zal hem morgen wel eens even laten zien wie er de baas is. Ik woon hier tenslotte ook. Als ie dat maar weet!
Oh ja mam, ik heb hier ook gewaakt hoor net als jij en de rest thuis doen en ik was echt trots op mezelf. Maar vrouwtje en baasje vonden dat ik mijn grote mond moest houden.
Wat weten zij daar nou van, de brutaliteit!!!!!!

Doei mama,
Likjes van Khenan

P.S. mam, wil je mama Conny en papa Albert ook een likje van me geven?Terug naar het dagboek hoofdmenu