Dagboek van Khenan

Maandag 18 Mei 2009

Hoi mama,

Nou, zooo aardig zijn me baasjes helemaal niet!! Gisternacht had baasje beloofd dat we samen in de huiskamer zouden gaan slapen, maar toen baasje eenmaal zijn grotemannen mand zoals hij dat noemde naar beneden had gesleept, ging hij met zijn rug naar me toe liggen. Nou.... je weet net zo goed als ik.. dat pikken we dus niet!! Heb ik hem laten merken ook hoor.. ben echt vet gaan piepen en heb toen dat niet werkte bijna in me eentje net zoveel lawaai gemaakt als dat we voorheen met ze 12e deden! Denk dat baasje moe was want hij reageerde echt niet. Hij zal wel veel hebben moeten verwerken van de afgelopen dag.. Morgen ga ik het gewoon weer proberen!

Khenan voor de tunnel Ik heb vandaag allemaal stoere dingen gedaan. Ik ben naar een groot grasveld met tunnels en klimtoestellen geweest met het snelle huis op wielen van baasje. ik mocht voorin zitten met mijn tuigje in de gordel, noemde baasje dat, geen idee wat dat is. ik kon in ieder geval niet van de stoel af. We gingen eerst naar de dierenwinkel voor mensen omdat vrouwtje eten ging halen. Ik en baasje gingen in het rode huis op wielen wachten. Er keken allemaal vrouwen naar ons. Baasje zij dat hij sjans had, maar IK zag heel duidelijk dat ze naar mij keken en dat ik chance had. Mama, wat is sjans?????

Toen vrouwtje terug kwam zei zij ook dat het veel waarschijnlijker was dat IK die jan of sjan ( hoe heet het nou ook alweer ) had gehad. Ik wist het wel!!!

Toen gingen we verder zoeven.. baasje en vrouwtje waren helemaal opgewonden want we gingen naar mijn toekomstige werkplek(??????). Dus ik dacht dat het het echt een vet coole plek zou zijn.. Nou.... het was gewoon een veld.. ja iets groter dan thuis.. maar weinig te beleven hoor. Dussss..... ik dacht, ik zal hier even verandering in brengen.. Ik heb baasje en vrouwtje mee het veld opgenomen en heb baasje laten zien hoe echte stoere jongens speelvechten! Hij was best onder de indruk hoor denk ik, want ik had hem op zijn rug en ben er uiteindelijk zelf maar afgestapt omdat ie begon te piepen.

Stoere jongens Speelvechten

Baasje vroeg of ik door de tunnel durfde en NATUURLIJK, zo dapper als ik ben, hatsee door de tunnel gesjeesd. Baasje zei ook tegen vrouwtje dat ze door de tunnel moest samen met mij maar ZELFS toen ik het voordeed durfde ze niet. Lachen man, ik denk dat ik die twee nog wel veel kan leren!!

Khenan Ik heb een hele hoop nieuwe vriendjes gemaakt vandaag! Er zaten echt vreemde figuren tussen.. dat wel.. Eentje die de lucht in kon, een fladderbeest was dat. Er wonen trouwens heel veel fladderbeesten in Alkmaar. Deze was kleurenblind denk ik, hij was alleen maar zwart met wit. Ik heb ook nog een sjeesbeest gezien. ( Volgens baasje heet dat een kat, stom woord.) Alleen deze ging niet wegsjezen, maar bleef zitten en hij zwol op en werd helemaal dik. Gelukkig liep hij daarna weer leeg want ik hoorde de lucht uit zijn mond ontsnappen. Als dat niet was gebeurd was hij volgens mij ontploft!! Ik denk wel dat hij me een goede vriend vindt, want ik heb niet gezegd dat hij uit zijn bek stonk. Als ik hem de volgende keer weer zie, zal ik met hem speelvechten. Volgens mij vind hij dat echt dope shit. Wat ik alleen niet snap is dat hij ging zingen. Dat was vals man!! Deed gewoon pijn aan mijn oren! Ik kan veel beter zingen. Ik denk dat ik vanavond weer even ga oefenen als baasje in zijn grote mannen mand ligt. Dan heb ik de rust en de tijd!!!

Toen ik vanmiddag in de tuin was hoorde ik wat aan de andere kant van de schutting. Ik rook een ander mens, dit was de buurteef ( buurvrouw ) Ze rook al niet fris en ze deed ook niet helemaal fris, want ze ging met een stok op de lekkere-restjes-bak ( grijze bak of prullenbak ) slaan. Toen heb ik haar heel duidelijk gemaakt dat dat soort dingen in deze nette buurt niet getolereerd worden. Ik heb de longen uit mijn lijf geblaft. Wat denkt ze wel niet. Baasje vond dat niet nodig, maar ik zag aan zijn gezicht dat hij me stiekem groot gelijk gaf. Volgens mij vindt hij ook dat de buurteef niet helemaal fris is. Hij zei dat ik niet mocht blaffen naar de buur-reu aan de andere kant omdat hij wel een aardige reu-mens is.

Slapen op de bank Nou ik ben best wel een beetje moe. Heb zoveel meegemaakt vandaag. Ik ga zo lekker slapen met baasje. Ik hoop dat ik niet zo moe ben dat ik niet meer kan oefenen met zingen.

Tot de volgende keer mama
Likjes van Khenan.Terug naar het dagboek hoofdmenu