Dagboek van Khenan

Donderdag 4 februari 2010

Daar ben ik weer!!!

Hebben jullie me allemaal gemist?? Kan bijna niet anders! Even voor de goede orde, ik ben nu 61 cm hoog, weeg 22 kilo en ben bijna 9 maanden oud. Ik doe momenteel mee aan de A cursus bij de KC in heilo en ben daar ingestroomd toen ze al 11 lessen hadden gehad. Ik draai er wederom mijn poot niet voor om, HA!!!

Maar jullie hebben nog een stukje show info van me tegoed van mijn laatste dagboek editie. Om een lang verhaal kort te maken...... Ik moest uiteindelijk samen met een ander reutje het open pleintje op om rondjes te rennen en geknuffeld te worden door een blonde mevrouw met een rokje aan. Gek mens joh!!! Ze sprak een vreemde mensentaal, ( frans volgens vrouwtje ) en vond me zo leuk dat ze zelfs aan mijn tanden en mijn ballen zat. Ik heb haar maar even, op zijn nederlands honds een lik in haar gezicht gegeven. Je moet zo iemand toch even op haar gemak stellen. Dat andere reutje kon het iets minder waarderen. Volgens mij ervoer hij het als ongewenste intimiteiten. Tsja de een kan nou eenmaal wat beter met de vrouwtjes omgaan dan de ander. Uiteindelijk moest ik bij een bordje gaan staan waar een rare tekening op stond. Het zag er als volgt uit: 2 Vrouwtje was helemaal niet blij. Volgens mij vond ze de tekening die dat ondere reutje kreeg veel mooier. Daar stond dit op: 1. Maar zeg nou zelf, mijn tekening ziet er toch veel mooier uit? Veel sierlijker!!! Het was al met al best een leuke dag. Ik begrijp alleen nog steeds niet wat we daar nou in vredesnaam gedaan hebben. Oh wacht even hoor........ Oh... ok..... Vrouwtje wil graag dat ik vertel dat ik een veel belovend heb gekregen en een heel goed keurrapport. De eerste die weet waar ze het over heeft mag het zeggen! En mama en me zussie Faya kregen een bordje met 1. En oom Caracho ook. Ik ben toch duidelijk de winnaar met mijn veel mooiere tekening.

Vrouwtje en baasje vinden dat ik in de pubertijd zit. Iemand enig idee wat dat nou weer betekend?!?!?! Ik schijn vervelend te zijn minder goed te luisteren en ze denken dat er hormoondingen ofzo, door mijn lijf gieren. Ik weet niet waar ze het over hebben en waar ze zo moeilijk over doen, maar ik heb nergens last van hoor!!! Sterker nog, ik voel me prima! heb me nog nooit zo lekker in mijn vel gevoeld. Momenteel vinden de meiden mij ook geweldig. En nou ik er wat beter op let zijn meiden in tegenselling tot wat ik een tijdje geleden dacht, best wel interessant. Ze ruiken vaak zo lekker dat ik er een klapperbek van krijg.

Vrouwtje vindt dat ik niet zo obsessief moet dan naar teefjes. Ik vind dat vrouwtje zich met haar eigen zaken moet bemoeien!!! Ik bedoel ik ben nou wel oud genoeg om dat zelf te beslissen zeg, sjezuz he!!!!! Baasje en vrouwtje schijnen ook gek te worden van mijn grote mond en mijn gegil.

Ok, ik heb dus niet alleen interesse in meiden, maar voel ik ook een onbedwingbare behoefte om dingen te slopen. Dat had ik als klein schattig pupje niet, en daar waren baasje en vrouwtje heel trots op. Maar de laatste tijd heb ik daar toch en andere mening over ontwikkeld. Bovendien vind ik dat ik ook het recht heb om de geleden schade van die eerste paar maanden in te halen. Kortom ik ben volop aan de SLOOP!!!
Het geeft een intense voldoening om een voorwerp volledig tot nul te reduceren. Een tijdje geleden zat ik achter in de auto op de hondenschool in de mand op vrouwtje te wachten. Zij vond dat ze die les wel zonder mij kon geven. En dan denken dat ze me met een botje zoet kan houden, alsof ik een klein kind ben. tsss... Nou als ik er niet bij mag zijn dan zoek ik mijn eigen bezigheden wel.

STAPPENPLAN!
1. Grote knuffelbeer onthoofden, villen en vervolgens versnipperen,
EN ZIJN INGEWANDEN DOOR GEHELE AUTO VERSPREIDEN. Check!
2. Tuigjes die aan de wand hangen demonteren. Check!!
3. Portemonee ontdoen van zijn inhoud!!! Check!!! ( die lag overgens op de voorstoel en het was nog een hele toer om daar bij te komen )
4. Inhoud vervolgens volledig verscheuren. Check!!!!
5. zorg dat het geheel eruit ziet als een ontplofte bom! Dubbel check!!!
6. Zorg dat je temidden van de chaos zit als vrouwtje de deur open doet en kijk trots. Check!!!!!!!!

MISSIE VOLLEDIG GESLAAGD EN MET GOED
GEVOEL OVER MEZELF VOLBRACHT!!!!!!!!!!

Kleinigheidje....Vrouwtje explodeerde na het identificeren van de papieren snippers ( 50 euro ) Gevolg..... ik zit nu standaard in de bench!

Mazzel KhenanTerug naar het dagboek hoofdmenu