Over ons


Madeleine, Myrthe, Reeplay en Jolie van Hondenschool JoyIn 2000 begonnen wij, Myrthe Suring en Madeleine Hertz (dochter en moeder),
zelf als cursisten met ons Mechelse Herder teefje Jolie. Toen ze 9 weken was deden we de puppycursus op Hondenschool Joy. Onze honger was nog niet gestild en daarom deden we ook de Basis- en Vervolgcursus.

Ons enthousiasme groeide en we raakten zéér geboeid door hondengedrag en de opvoeding van honden. Myrthe stapte over van haar studie Psychologie, naar de opleiding Honden gedragstherapie. In 2002 ging zij meedraaien als hulp- instructrice bij Hondenschool Joy. Later in dat jaar viel zij volledig in tijdens het zwangerschapsverlof van de eigenaresse. De volgende stap was de overname van de hondenschool samen met Madeleine.

Sindsdien hebben wij ons cursusaanbod aanzienlijk uitgebreid en zijn wij per 1 januari 2018 overgestapt naar een nieuw concept.
Wij zijn nu een "personal coaching en training" hondenschool.
Dit betekent dat wij les op maat geven op locatie.
Dit kan zijn bij cliënten thuis of in het park, op straat, winkelcentrum, uitlaatgebied, strand, markt en...de mogelijkheden zijn eindeloos.
U stelt samen met ons uw lessenpakket samen.
Wij werken met losse lessen of lessenkaarten van 5 lessen.


Wat "JOY" met ons doet? Het is werk waar je ècht blij van wordt. Het contact met zoveel verschillende mensen en honden vinden wij positief, stimulerend en inspirerend!

De Mechelse herder-zusjes Ravie, Jolie en Reeplay
De Mechelse Herder zusjes Ravie, Jolie en Reeplay