Vakantie opvang

Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons vakantie opvang aan te vragen. We geven je viervoeter een fijne tijd in ons huis en gezin. De opvang is zeer kleinschalig, maximaal 2 opvanghonden tegelijk. Deze kleinschaligheid, maakt het voor mij mogelijk om optimaal voor de honden te kunnen zorgen en zo goed mogelijk in hun behoeften te voorzien.

Jouw hond komt dus bij ons in huis, en draait met ons gezinnetje mee. Omdat hij bij ons in huis verblijft, zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan de hond moet kunnen voldoen, zonder dat dit teveel stress oplevert voor de hond.

vakantie-opvang-1
vakantie-opvang-2

De hond moet gewend zijn aan/kunnen omgaan met jongere kinderen. Mijn dochtertje Skye is vier jaar oud, en heeft ook vriendinnetjes over de vloer.

De hond moet sociaal vaardig zijn met andere honden. 

Hij zal niet alleen samen leven met onze, niet gecastreerde,  mechelse herder reu Khenan van bijna 14 jaar,maar ook dagelijks met mij samen op stap gaan naar onder andere losloop gebieden, wat sociale vaardigheden vereist.

Wil je verzekerd zijn van een plekje, vraag je opvang dan tijdig aan. Zeker als deze valt in schoolvakanties.

Wij zorgen ervoor dat je hond tijdens je vakantie een fijne tijd bij ons beleeft, en welopgevoed weer mee naar huis gaat.

De kosten zijn 35 per dag plus nacht.